Rabold El A Szívét – eBook

3 850 Ft

Útmutató erős nőknek arról, hogyan találhatják meg az igaz szerelmet és hogyan építhetnek izgalmas, mégis harmonikus párkapcsolatot.

Gyakran kapod azt a kritikát, hogy túl erős, sikeres, független, netán maszkulin vagy? A környezeted, próbál meggyőzni, hogy így soha nem fogsz egy normális, hozzád illő pasit találni? Érzed, hogy ez marhaság, de néha már te is kezded azt hinni, hogy tényleg valami baj van veled?

Akkor a RABOLD EL A SZÍVÉT ÉS HAGYD HOGY ÖRÖKKÉ SZERESSEN ebook pontosan neked szól.

Ez egy gyakorlati kézikönyv ebook formátumban, ami lépésről lépésre végigvezet azon, hogy hogyan tudsz „bekúszni” egy férfi lelkébe és a szívébe és amitől nem csak beléd szeret… de el is köteleződik veled egy annyira mély és elsődleges szinten, hogy maga is alig fogja érteni, mi történt vele.

 

 

Kategória:

Leírás

Ez az anyag nagyon erőteljes és megváltozthatja az életedet. Ez a mágikus kulcs ahhoz, hogy leszállhass a „kapcsolati hullámvasútról” és végre megszerezd azt a férfit akit megérdemelsz… Vagy végre észrevegye a pasi, hogy milyen erős, intelligens, gyönyörű nő áll mellette.

Íme egy kis ízelítő abból amit megtanulsz (és ahogyan az élted meg fog változni), amennyiben te vagy az egyik szerencsés azon kevesek közül, aki ma elkezdheti ezt a könyvet.

Megismered, hogy mi az az „Elsődleges Vadászösztön”… és a férfiaknak miért van szükségük arra, hogy vadásznak rád és elnyernek téged még mielőtt igazából az elköteleződés az eszükbe jutna…

Hogyan használj kifinomult pszichológiai kapcsolókat a férfi agyában ahhoz, hogy azonnal azzá az ellenállhatatlan nővé válj a számára, akiért hajlandó akár sárkányokkal is megküzdeni.

Sosem tudtad, hogyan érd el, hogy egy konkrét pasi figyeljen rád és megközelítsen? Többé nem kell aggódnod azért, hogy észreveszi-e a jeleket, vagy hogy megérti-e a finom utalásaidat. Meg lesz a ”varázserőd” ahhoz, hogy rávedd a pasit, aki tetszik neked, hogy úgy jöjjön utánad, mint ahogy a kutya szalad az eldobott labda után.

Hogy hogyan bűvöld el bármelyik férfit pusztán a tekinteteddel… amitől a pasi azonnal kimelegszik és amivel azt sugalmazod neki, hogy jöjjön utánad, anélkül, hogy egyetlen szót is szólnál.

A módszert, amivel te lehetsz a legvonzóbb nő bármilyen szobában… meg fogsz lepődni, hogy mennyire vonzani fogod a férfiak figyelmét és inkább rád fókuszálnak, még ha a 10 évvel idősebb és 10 kilóval nehezebb is vagy, mint azok a kislányok, akikre egyébként bukni szokott…

Az igazságot arról, ami a férfiak fejében van… hogy mi az, amit a férfi igazából gondol amikor veled találkozik valamint, hogy hogyan szédíts el egy pasit az által, hogy megérted a titkos szükségleteit, vágyait és félelmeit jobban, mint bármelyik nő, akivel eddig életében találkozott.

Azt hogy mit jelent az elköteleződés és a kapcsolat egy férfinak… (mindegy, hogy mit mond neked) Hogy hogyan lehet azonnal legyőzni a kapcsolattól való „félelmét” és elérni, hogy arról ábrándozzon, hogy veled tölti élete hátralévő részét.

És még egy csomó minden, amit nem tudok itt felsorolni. Rengeteg eszköz, ötlet és tanulnivaló.

Mondj egy talánt az ebook-ra…

Rendeld meg, menj végig a programon, ALKALMAZD, tapasztald meg, hogy mennyire másképp kezelnek a férfiak, amikor elkezded használni ezeket az eszközöket.

Ha bármilyen okból úgy döntesz, hogy ez a program nem neked való, csak lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal a megrendelést követő 60 napon belül és visszaadjuk a pénzed.